INFO - VRAGEN - INSCHRIJVING  terug naar overzicht
Geplaatst op donderdag 23 april 2020

De H. Kindsheid kijkt uit naar je komst op 1 september. En jij bent zeker benieuwd naar jouw secundaire school? Omwille van de coronamaatregelen kunnen alle geplande infomomenten en opendeurdagen niet doorgaan.

We informeren je graag
Heb je alle informatie over de lessentabellen, keuzepakketten en algemene vorming gevonden op de website? Ongewtijfeld keek je ook naar filmpjes, snuffelde je in foto’s en proefde je de sfeer in onze school in onze virtuele rondleiding. Je vindt er online ook de schoolbrochure.

We beluisteren je goed
Aarzel niet om onze school telefonisch op 051/74 46 84 op per mail (ihk.ardooie@sint-michiel.be) te contacteren. We beantwoorden graag al je vragen.
Je kan ook op de website van de school je persoonlijke contactgegevens achterlaten . We nemen dan zelf contact op met jou. Je kan ook al inschrijven in de school. 

We ontvangen je met veel plezier
Wil je onze school bezoeken? Een leraar leidt jou en je ouders persoonlijk rond in veilige omstandigheden.
Van zodra de coronamaatregelen het toelaten (we vermoeden dus na 15 mei) kan je via de website van de school een afspraak gepland worden voor een individueel onthaalmoment en kan de inschrijving voltooid worden.