Ja, ik krijg graag info over het IHKA. terug naar overzicht
Geplaatst op dinsdag 2 maart 2021

Op 1 september zetten veel twaalfjarigen de stap naar het middelbaar onderwijs. Het kiezen van de juiste school is geen gemakkelijke opgave. U wilt als ouder dat uw kind zich gelukkig voelt zodat het zijn talenten volgens zijn interesses kan ontplooien. Alleen wanneer men zich goed in zijn vel voelt, kan men voluit presteren.

Graag zouden wij onze school – het IHKA - in al zijn facetten voorstellen. Zo willen wij jullie informeren over onze visie op onderwijs, het studieaanbod, de leerlingenbegeleiding en de aanpak van onze onderwijsopdracht.
De coronamaatregelen laten het helaas voorlopig niet toe om jullie op onze school te verwelkomen. Daarom organiseren wij een online webinar op vrijdag 23 april 2021 om 19u.30 waarbij leerkrachten en leerlingen niet alleen de nodige informatie verschaffen, maar ook de sfeer van onze school proberen weer te geven.
Jullie kunnen zich voor deze webinar inschrijven via deze link:

Geef via deze link uw gegevens door.

 De week voor de webinar sturen wij u een link waarmee jullie de online voorstelling kunnen volgen. Via deze reminder krijgen jullie ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een persoonlijk online gesprek met een (klassen-)leerkracht, leerlingenbegeleider of directielid. Deze gesprekken kunnen plaatsvinden op een moment dat voor jullie goed uitkomt.
Vanaf het moment dat de coronamaatregelen minder streng worden, organiseren wij onmiddellijk ook weer persoonlijke rondleidingen op school. Ten gepaste tijde houden wij jullie hiervan op de hoogte.
Hopelijk kan onze school aan de wensen van jullie zoon of dochter voldoen en mogen wij hem/haar op 1 september op onze school verwelkomen.